Vývoj komerčného poisťovníctva vo Fínsku v období 2006 - 2008 - Kafková, Eva
Najdôležitejšie ukazovatele vývoja poisťovníctva v období finančnej krízy vo Fínsku. Vývoj poistného trhu, technických rezerv a investičnej činnosti. Hodnota portfólia investícií komerčných poisťovní vo Fínsku.