Partnerstvo univerzity a podnikov v regióne ako predpoklad regionálneho rozvoja - Ručinská, Silvia
Tvorba a transfer poznatkov v regióne. Možnosti spolupráce a vzťahov medzi subjektmi. Podnikateľské inkubátory. Výskumné parky. Klastre. Partnerstvo na základe Triple helix modelu. Ďalšie formy partnerstva univerzít a podnikov.