Moderné tendencie v stratégii Ruskej federácie na medzinárodnom energetickom trhu - Glavatskich, Maria
Ruská federácia na medzinárodnom energetickom trhu. Energetická stratégia Ruskej federácia na obdobie do roku 2030. Moderné tendencie v exporte ruskej ropy a plynu. Štátna politika Ruskej federácie v oblasti formovania zákonodarnej a normatívnej právnej bázy v rozdelení a využití plynu.