Analýza možnosti využitia biomasy na energetické účely v podniku - Andrejovský, Pavol, 1975-
Záväzok, že podiel obnoviteľných zdrojov energie musí do roku 2020 dosiahnuť 14 percent, ako súčasť Stratégie energetickej bezpečnosti SR do roku 2030. Niektoré aspekty výroby energie z biomasy. Analýza využívania biomasy pre výrobu tepla. Možnosť nenávratného finančného príspevku zo štrukturálnych fondov EÚ na financovanie využívania obnoviteľných zdrojov energie.