Sheltered Workshops and Workplaces as a Possibility of Inclusion of Disabled into Society - Majcherová, Katarína
Handicapovaní a invalidní ľudia ako plnohodnotní členovia spoločnosti. Ich začlenenie sa, integrácia do spoločnosti, pracovného procesu. Chránené dielne. Pomoc štátu takýmto ľuďom v zákonoch Slovenskej republiky.