Methods of Processing and Recycling of WEEE in the Slovak Republic - Pekarčíková, Miriam
Súčasná recyklačná technológia materiálov obsahujúcich WEEE (odpad elektrických a elektronických zariadení). Spracovatelia WEEE odpadu na Slovensku. Zloženie WEEE odpadu. Technologické procedúry spracovania a recyklácie WEEE odpadu.