Majú univerzity šancu? - Čimo, Jozef
Význam vysokých škôl a univerzít pri rozvoji inovačného potenciálu Slovenska. Prepojenie akademického sektora s podnikateľskou sférou prostredníctvom spinoff podnikov a inovačných vouchre ako riešenie problémov sektora s nedostatkom financií a nedostatočne hodnotenou kvalitou vzdelávania. Spolupráca vo forme klastrov, podnikateľských inkubátorov, spoločných výskumných a vzdelávacích projektov.