Prínosy inovácií pre logistiku - Dzurová, Mária
Inovatívna logistika. Uplatnenie inovácií v logistickej firme a budovanie imidžu inovatívnej firmy. Prínosy inovatívnej logistiky. Využívanie informačných technológií. Hlasom riadené vychystávanie.