Perspektívy ďalšieho rozvoja a prehĺbenia spolupráce Slovenska s Ruskom - Drieniková, Kristína, 1982-
Hospodárska a obchodná spolupráca s Ruskou federáciou zaujíma dôležité miesto v zahraničnoobchodnej činnosti Slovenskej republiky. Prehlbovanie vzájomnej spolupráce v rôznych oblastiach energetiky, priemyslu, dopravy, stavebníctva, vedy, techniky, kultúry, vzdelávania. Konkurencieschopnosť SR na ruskom trhu.