Segmentačné kritériá pre aktívny turizmus na Slovensku - Filo, Peter
Princíp tvorby regionálneho turistického produktu. Zložky produktu v cestovnom ruchu. Segmentácia turistického trhu podľa faktoru času. Obchodní partneri na trhu turistických produktov. Segmenty potenciálnych návštevníkov pre regionálny turizmus podľa faktoru času.