Založenie a vznik európskej spoločnosti - Hajnišová, Edita
Európska spoločnosť (Societas Europaea) je v našom právnom poriadku novou formou podnikania. Problematika založenia supranacionálnej korporácie - Societas europea. Proces zakladania, výhody a nevýhody jednej z právnych foriem nadnárodných obchodných spoločností.