Možnosti znižovania zadlženosti krajín po hospodárskej kríze - Longauerová, Alena
Problém konsolidácie verejných financií v EÚ. Zadlženosť v EÚ pre krízou a po kríze. Spôsoby znižovania veľkej zadlženosti krajín.