Psychológia v tlačenej reklame na obaloch čokolád - Chebeň, Juraj
Analýza a hodnotenie psychologických aspektov reklamy vo vybraných tlačených médiách a ich vplyv na vnímanie spotrebiteľov. Dotazníkový prieskum na vzorke 100 respondentov. Cieľ prieskumu - zistiť vplyv vybraných psychologických prvkov v tlačenej reklame na vnímanie respondentov a zistiť preferencie respondentov voči pôvodným obalom čokolád značky Milka a Figaro v porovnaní s predkladanými návrhmi.