Elektronické bankovníctvo - inovatívny spôsob komunikácie banky so svojimi klientami - Musa, Hussam
Možnosti komunikácie klienta s bankou. Aktívne a pasívne služby elektronického bankovníctva. Inovatívne bezpčenostné prvky využívané v elektronickom bankovníctve. Bezpečnostné prvky budúcnosti. Riziká elektronického bankovníctva. Elektronické bankovníctvo v podmienkach Slovenskej republiky.