Modely poskytovania a financovania sociálnych služieb - Kraus, Michal
Modely sociálneho štátu - anglosaský model, škandinávsky model, korporatívny model, vzájomnostný model. Financovanie a rozptyl sociálnych služieb v Slovenskej republike a v Európskej únii.