Podpora inovačného prostredia v období hodpodárskej krízy - Lattová, Dorota
Vytvorenie stabilných predpokladov pre hospodársky rast je v súčasnom období globálnej hospodárskej krízy prioritou všetkých ekonomických subjektov. Inovačné stratégie ako prostriedok boja proti hospodárskej kríze. Fínsko ako pozitívny príklad zdolávania krízy prostredníctvom inovácií. Podpora pro-inovačného prostredia na Slovensku.