Kultúrne vplyvy a spotrebiteľské správanie v priestore európskeho trhu - Loydlová, Miroslava
Základná charakteristika kultúry. Vplyv kultúrnych faktorov na spotrebu. Európska agenda pre kultúru a jej programy.