<The> Europe 2020 strategy as post-crisis recovery & sustainable future - Čiderová, Denisa, 1977-
Revidované scenáre budúceho vývoja Európskej únie. Scenáre vývoja Európy do roku 2020. Európska stratégia, postkrízové oživenie a trvalo udržateľný rozvoj. Budúci vývoj po finančnej a hospodárskej kríze.