Zapojenie Slovenskej republiky do regionálnej politiky EÚ - Malík, Marek
Regionálna politika Európskej únie a princíp jej fungovania. Vyrovnávanie rozdielov medzi regiónmi a finančná solidarita v prospech menej rozvinutých regiónov. Možnosti zlepšenia situácie z prostriedkov regionálnej politiky Európskej únie.