Slovak companies investing abroad: an introduction - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Autori v príspevku skúmajú, v akej fáze investičného rastu sa nachádza Slovensko, pričom vychádzajú z Dunningovej teórie „investment development path“, čiže z teórie fáz investičného rozvoja krajiny.