Platobná bilancia Slovenskej republiky v období globálnej krízy a po zavedení eura - Fifek, Edmund
Vývoj bežného účtu platobnej bilancie SR v období globálnej krízy. Financovanie deficitu bežného účtu, vývoj finančného účtu a devízových rezerv NBS po zavedení eura a v podmienkach globálnej krízy.