Aktuálne výzvy vedy a výskumu na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave - Michalová, Valéria
Postavenie vedy a výskumu na Obchodnej fakulte EU a výsledky dosiahnuté v tejto oblasti činnosti, osobitne v rokoch 2001- 2009. Postavenie vedy a výskumu na OF EU. Ďalšie smerovanie a hlavné úlohy vedy a výskumu.