Regionálna spolupráca krajín strednej a východnej Európy v kontexte ich vstupu do Európskej únie - Gavaľová, Viera
Spolupráca v strednej a východnej Európe. Inštitucionalizácia spolupráce - CEFTA, V4, Stredoeurópska iniciatíva, Regionálne partnerstvo. Význam spolupráce krajín SVE.