Vplyv zavedenia jednotnej meny euro na konkurencieschopnosť SR a spätné zhodnotenie miery pripravenosti slovenskej ekonomiky na zavedenie jednotnej meny euro - Slováková, Viera
Vplyv zavedenia jednotnej meny euro do ekonomiky SR počas pôsobenia globálnej finančnej krízy. Miera pripravenosti slovenskej ekonomiky na zavedenie eura. Vplyv prijatia eura na konkurencieschopnosť SR. Hlavné výhody a nevýhody prijatia jednotnej meny euro počas pôsobenia globálnej finančnej krízy.