Osobitosti vývoja malého a stredného podnikania v Slovenskej republike v období rokov 1993 - 2009 - Strážovská, Helena
Jednotlivé etapy vývoja MSP po vzniku SR od roku 1993, cez vstup do EÚ v roku 2004, až po vstup Slovenska do eurozóny v roku 2009. Rozdielna štruktúra právnych subjektov a z toho plynúci vplyv na ekonomiku. Hodnotenie právnických a fyzických osôb MSP.