Alternatíva akciovej dividendy v právnom poriadku SR - Hodál, Matej
Akciová dividenda je jedným zo spôsobov vyplácania zisku akciovej spoločnosti akcionárom. Popis existujúceho právneho rámca akciovej dividendy v SR. Základnými metódami príspevku sú deskripcia právnych obmedzení a právna analýza jednotlivých ustanovení zákona.