Záväzky krajín Európskej únie v oblasti rozvojovej pomoci - Sušková, Klaudia
Rozvojová pomoc v kontexte Európskej únie. Ukazovatele poskytnutej rozvojovej pomoci štátov EÚ. Cieľ rozvojovej pomoci EÚ na účely oficiálnej rozvojovej pomoci. Európska únia a objem rozvojovej pomoci. Predikcie Európskej komisie.