Vplyv hospodárskej krízy na spoločenskú zodpovednosť firem - Škorvagová, Simona
Prežitie firiem v čase hospodárskej krízy a ich schopnosť adaptovať sa meniacim podmienkam na svetovom trhu. Spoločenská zodpovednosť ako jeden zo základných princípov podnikania. Rôzne pohľady na zodpovednosť v podnikaní.