Vývoj balenia výrobkov a jeho význam v národnom hospodárstve - Kačeňák, Igor
Dôležitosť a význam balenia z národohospodárskeho hľadiska, z hľadiska obchodu, predĺženia trvanlivosti a ochrany kvality výrobkov. Charakterizované sú najnovšie metódy, ich aplikácie a vplyv na kvalitu výrobkov. Tiež sú zhodnotené niektoré ďalšie dôležité výsledky výskumu v oblasti balenia a jeho vzťahu k životnému prostrediu.