Medzinárodný pohyb kapitálu - Thomas, Róbert
Medzinárodný pohyb kapitálu a možnosti ekonomického rozvoja jednotlivých svetových ekonomík. Prilákanie zahraničných investorov prípadne iných subjektov pôsobiacich na trhu. Analýza a poskytnutie bližšieho pohľadu na aspekty pohybu kapitálu vo svete a možnosti rozvoja investícií v zahraničí.