Demarketing a jeho aplikácia v cestovnom ruchu - Tobolářová, Kristína
Vymedzenie pojmu demarketing. Riziká uplatňovania demarketingu v cestovnom ruchu. Nástroje demarketingu v cestovnom ruchu a praktické príklady ich aplikácie vo svete i na Slovensku.