Nové logistické služby zákazníkom v distribučnom reťazci - Zaujecová, Dáša
Cieľ logistiky a logistických služieb. Kvalita obchodných vzťahov. Súčasné trendy logistických služieb. Zmeny v logistických službách pôsobením súčasných trendov. Spokojnosť zákazníka.