Pôvod výrobku neznámy - Košútová, Tatiana, 1962-
Príspevok je sondou do platnej legislatívy SR a EÚ, ktorá ustanovuje povinnosti hospodárskych subjektov označovať výrobky niektorými údajmi. Napriek týmto platným ustanoveniam právnych predpisov sa na trhu nachádzajú výrobky, ktorých pôvod je neznámy.