Koncepcia riadenia prílevu zahraničných investícií v kontexte globálnej finančnej a hospodárskej krízy - Vargová, Andrea
Priame zahraničné investície ako kľúčové zdroje ekonomického rastu a rastu inovačnej výkonnosti SR. Aktivity krajín EÚ pri zabezpečovaní prílevu PZI v čase finančnej a hospodárskej krízy. Hlavné zásady spoločného postupu riadenia prílevu PZI.