Quality today and tomorrow - Socha, Luboš
Vývoj prístupov v oblasti kvality od začiatku 20. storočia do súčasnosti. Charakteristika niektorých inštitúcií, zaoberajúcich sa kvalitou, s dôrazom na tie, ktoré sú spojené s vyhlasovaním a udeľovaním cien za kvalitu. Analýza problematiky rozvoja a podpory kvality na Slovensku.