<The> level of TSH appeared favourable in maintaining bone mineral density in postmenopausal women - Baqi, L.
Ženy po menopauze a pozitívna úloha thyrotropinu (TSH). Porovnanie s inými liekmi. Materiály a metódy. Výsledky. Diskusia.