Monitorovanie bezpečnosti potravín v Slovenskej republike - Lacková, Alica
Systém manažérstva bezpečnosti potravín. Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá (RASFF). Zabezpečovanie systému rýchlej výmeny informácií v Slovenskej republike. Výsledky monitorovania bezpečnosti potravín v SR.