Význam biomasy z hľadiska využitia jej energetického potenciálu - Pčolinská, Lenka
Charakteristika biomasy. Význam biomasy. Technologické rozdelenie energetickej biomasy. Energetická hodnota jednotlivých druhov biomasy. Spôsoby využitia biomasy na energetické účely. Potenciál využitia biomasy na Slovensku. Výhody a nevýhody využitia biomasy na energetické účely. Využite biomasy v krajinách strednej Európy.