Finančné špekulácie a zdaňovanie bánk - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Súčasný stav v oblasti regulácie finančných trhov a inštitúcií z hľadiska stability celého sektora. Narastajúce špekulácie finančných korporácií. Spôsoby predchádzania finančným špekuláciám. Dodržiavanie zásad finančnej etiky.