Claimový potenciál v medzinárodnom obchode s investičnými tovarmi a investičnými celkami - Pullmanová, Terézia, 1953-
Analýza potenciálu claimového manažmentu v dodávateľsko-odberateľských vzťahoch v obchode, ktorý je realizovaný na základe neúplných zmlúv. Teoretické východiská typológie obchodných zmlúv. Neúplná zmluva – spúšťač claimových nárokov.