Projektové riadenie s podporou metód sieťovej analýzy - Šebo, Juraj
Metódy a techniky projektového riadenia. Aplikácia metód sieťovej analýzy v modelovaní výrobných procesov. Metódy CPM a PERT. Modelový príklad využitia metódy CPM a metódy PERT pri plánovaní investičného projektu.