Efektivita podnikania a spokojnosť zákazníka: analýza faktorov pre využitie bioenergie v španielskom regióne Kastília-León - Temprano Garcia, Victor
Bioenergia a biopalivá. Klasifikácia biopalív podľa ich pôvodu. Klasifikácia biopalív v závislosti na ich fyzickom vzhľade. Využitie bioenergie v španielskom regióne Kastília-León. Perspektívy bioenergie v tejto oblasti.