Analýza záujmu študentov o e-learningové vzdelávanie na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Košiciach - Čonková, Monika, 1976-
Zhodnotenie záujmu študentov o e-learningové vzdelávanie na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Košiciach. Na zistenie záujmu o túto formu vzdelávania bol vypracovaný dotazníkový prieskum, ktorý sa uskutočnil počas letného semestra v akademickom roku 2009/2010. Dotazníkového prieskumu sa zúčastnilo 109 študentov Podnikovohospodárskej fakulty EU v Košiciach. Výsledky výskumu a diskusia.