Možnosti pôsobenia malých a stredných podnikov v čase krízy - Drábik, Ladislav
Aktuálna situácia malého a stredného podnikania. Vplyv výmenných kurzov na podnikanie. Vplyv rastu priemernej mzdy na malé a stredné podniky. Vplyv rastu cien surovín na malé a stredné podniky. Vplyv finančnej krízy a možné postupy jej riešenia v podmienkach malých a stredných podnikoch.