Systémy riadenia kvality vo vysokoškolskom vzdelávaní a ich aplikácia na PHF EU - Liptáková, Erika
Potreba zavádzania systémov riadenia kvality a princípy manažérstva kvality v školstve. Princíp orientácie na zákazníka. Princíp orientácie na procesy. Princíp rozhodujúcej úlohy vedenia školy v manažérstve kvality. Systémy manažérstva kvality na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Bratislave so sídlom v Košiciach. Riadenie kvality podľa noriem radu ISO 9000. Audity realizované na PHF EU. Riadenie kvality podľa modelu CAF 2006.