Riadenie znalostí v stavebných podnikoch na Slovensku - komparatívna štúdia - Mesároš, Peter
Informačno-komunikačné technológie a ich úloha pri riadení podnikových znalostí. Prístupy k tvorbe systémov manažmentu znalostí. Pohľad do praxe slovenského stavebníctva - výsledky dotazníkového výskumu