[Regresná a korelačná analýza s aplikáciami] - Kita, Pavol
Recenzia na publikáciu ktorá rieši otázky aplikácie regresnej a korelačnej analýzy v oblasti výskumu trhu. Kniha je atraktívna tým, že reaguje na súčasné tendencie vo využívaní štatistických metód ako základu pre marketingové rozhodovanie manažérov a najmä tým, že prostredníctvom integrácie štatistických metód a informatiky v procese analýzy údajov autor publikácie uvádza v každej kapitole príklady, ktoré umožnia čitateľovi uskutočniť vlastné aplikácie