Písomná a elektronická komunikácia v podnikateľskom prostredí - Kuláková, Mária
Písomná komunikácia ako dôležitá súčasť činnosti podnikateľských subjektov. Úspešnosť firmy a úroveň písomnej komunikácie. Pravidlá vytvárania externých a interných písomností. Všeobecne dodržiavané zvyklosti a záväzné pravidlá.