Vstup Slovenskej republiky do EMÚ a jeho vplyv na úroveň priamych zahraničných investícií - Vidová, Jarmila, 1967-
PZI vplývajú na rozvoj slovenskej ekonomiky. Sú bezpochyby činiteľom dokonale ovplyvňujúcim hospodársky vývoj našej ekonomiky. Vývoj úrovne priamych zahraničných investícií do roku 2009. Slovenská agentúra pre rozvoj investícií a obchodu a jej činnosť. Zoznam investičných projektov v SR. Ukončené projekty za roky 2002-2009 podľa regiónu.