Štatistické metódy v praktickom procese riadenia - Hajduová, Zuzana, 1974-
Integrované systémy riadenia. Komponenty integrovaných systémov riadenia. Kvalita a jej zlepšovanie. Základné nástroje zlepšovania kvality. Histogram, vývojové diagramy, korelačné diagramy, Paretov diagram, kontrolné hárky. Nové prístupy k neustálemu zlepšovaniu kvality. Six sigma. Implementácia Six sigma v metalurgickom podniku - prípadová štúdia. Štatistické metódy a riziko. Pravdepodobnostný model odhadu rizík. Zhodnotenie prípadovej štúdie.